7 Exercitii eficiente pentru celulita

Aceste 7 simple, Fese, picioare si abdomen Exercitii si o dieta sanatoasa va ajuta sa scapi de enervant de coaja de portocala

Este suferința multe femei – celulita. Sale, de asemenea, numit de coaja de portocala și formează pe picioare și Fese și Unger mod real aproape exclusiv la femei. Starea pielii este mult mai rău și urme de lovituri de relief. Cum Victima se simte foarte inconfortabil. Celulita nu trebuie pur și simplu să accepte: Cu Exerciții pentru celulită poți contracara plictisitor plage și sunt potrivite pentru sezonul de bikini.

Cunoaște-ți dușmanul tău: Ce este celulita și de unde a venit?

foto3Realitate: nu există nici o diferență între celulita-grăsime și depunerile de grasime normal. Produse care pretind ca lupta cu celulita poate și să dizolve, din păcate nut bun truc de marketing. Tu trebuie să ia în considerare coaja de portocala medical: stratul muscular slab și se desprinde de pe piele.

Datorită acestui fapt depozitelor de grasime vor fi vizibile – în cazul în care acest lucru se întâmplă, apar adancituri pe нелюбимого de la picioare și Fese. Relieful coaja de nimic altceva decât imense de celulele de grasime, care nu pot rezista de țesut conjunctiv în țesutul subcutanat a pielii.

Crema, indiferent de cât de bine, nu pot ajuta atât. Singurul lucru care într-adevăr împotriva celulitei Exerciții cu ajutorul cărora se construiesc muschii ajută. Prin urmare, o modalitate prin pastile si creme costisitoare și mai departe cu Exercitii impotriva celulitei.

Impactul Negativ Al Factorilor De

  • Excesul de greutate

Mai mult de grăsime în anumite Locuri, cu atât mai clar se poate vedea urme de lovituri.

  • Un stil de viata sedentar

Mult mai puțină mișcare, cu atât mai puțin de mușchi ai. O altă problemă constă în faptul că, fără mișcare, de asemenea, o circulatie proasta.

  • Țigări

O veste proastă pentru fumători: Glimmstängel participă dublu de apariție a celulitei. Nicotina îngustează vasele de sânge ale pielii, prin urmare, metabolismul scade. Fumatul, de asemenea, deteriorarea structurii de colagen a țesutului conjunctiv.

Ce poți face împotriva celulitei?

Vestea bună este că poți să acționeze într-o anumită măsură cu Exercitii impotriva celulitei. Speciale musculare Exercitii pentru picioare si Fese pot afecta portocaliu de antrenare pozitiv.

Predispoziție joacă pentru celulita dar, din păcate, un rol important. Ta конъюнктива structura se transmite prin mostenire slab, ai nevoie de muschi împotriva celulitei de prevenire.

Exercitii pentru picioare si Fese de ardere a grasimilor. Acestea întăresc țesuturile și mușchii și conjunctiv. Bine, de asemenea, programe de antrenament de anduranta, cum ar fi Jogging sau mersul pe jos, în plus față de acest potrivite.

Celulita-Killer:

  • Pentru a reduce greutatea
  • O dieta sanatoasa
  • Centru De Fitness Și Sport

Exercitii pentru picioare împotriva celulitei

Exercitiul 1: Pereți Stau

Нагнись cu spatele dumneavoastră împotriva perete, și un tobogan cu picioarele tale înainte, astfel încât colțul din dreapta este egal cu. Această funcție acum crezi în 30 de secunde. Apoi tu te odinești, după aceea, picioarele timp de 15 secunde. Acum, din nou, iei un Exercițiu de încă 7 Ori. Sau poți să faci Genuflexiuni cu spatele la perete – este de a sta o mică variație normală de Perete.

Exercitiul 2: Lunges (Lunges)

Cu ajutorul acestui Exercițiu te antrenezi nu numai picioarele, dar și de a-ți fundul. Pune picioarele înainte și în jos winkle. Din spate genunchi-ai coborât la pământ, până când l-ai aproape зазвенел. După ce ai ridicat piciorul și, din nou, să-l arunce. Ca un incepator trebuie sa fac 15 repetari. După aceea faci 15 secunde de pauză și din nou Antrenament Holst încă de 2 Ori. Avansate creează, de asemenea, 20 de repetari.

Exercitiul 3. genuflexiuni cu impact lateral

Scoală-te în poziție verticală, și un profit de stomac. Deschide-ți picioarele de șold. Acum tu pleci adânc în genunchi, cum ai putea să stai jos? Trunchiul tu de multe ori un pic mai departe și ți-popa tu погрузишься în spate. Apoi te întorci înapoi și începe peste. Nu lasa genunchii pleda pentru degetele de la picioare. Se recomandă, de asemenea, o combinație de приседа și pagină (vezi video). Nou-veniții ar trebui să repetați Exercițiul de 10 Ori, apoi 15 secunde pauza si apoi de 2 Ori mai mult de 10 repetari, cu pauza.

Po Exercitii impotriva celulitei

Exercitiul 1: Pod

De pe pod, ai hoinarind pe spate și positioni doar mâinile tale paralel cu corpul. Palma trebuie să fie îndreptate în jos. Apoi te adresezi picioarele indoite. Ridic acum pelvisul tău, astfel încât corpul tău formează o Dreaptă. Po încordarea în acest caz. 8-10 secunde, țineți-l și puneți-l. Fiți atent la ce vă atingeți cu Po pământ. Centimetru suplimentar executa corpul tău la centru pentru a face Exercitiul mai eficient. Fă din ele mai întâi de 15 repetari.

Exercitiul 2: Leagănul

Pune-te pe burta si winkle sunt picioarele tale. Talpile picioarelor îndreptate spre tavan. Biata Verschränke de cap. Atunci te-ai ridicat o pătură coatele și picioarele spre tăi să-și Fesele încordate. Nu este doar un Exercițiu împotriva celulitei, dar, de asemenea, întărește spate si tăi. Fac din ele 3 seturi de 30 de secunde.

foto4

Exercitii pentru celulita

Exercitiul 1: Picioarele Omite

Doar într-o mulțime de diferite Exerciții pentru abdomen, picioare si Fese combină. Intinde-te pe spate și se întind picioarele spre tavan. Mâinile tale în acest caz se află de-a lungul corpului pe podea. Centimetru de pe picioarele tale și ei să se scufunde încet la pământ, înainte de a-luați-l înapoi în sus. Ca și toate Exercitii impotriva celulitei aceste inițial obositor. Mai ușor de rezolvat dacă tu nu lăsă picioarele tale, mai întâi, atât de departe. Acest Exercițiu este de a efectua 30 de Ori, după 10 tu faci primul scurtă pauză de 15 secunde. După aceea, tu începi din nou de la început.

Exercitiul 2: cot-la-neam

Culcă-te pe spate, Winkle pe piciorul drept. Stânga arată înainte. Acum ai păstrat-cotul stang la piciorul drept. Вытяни și nu de stânga. Fă din ele, respectiv, 8 repetari, apoi o pauză de o jumătate de minut.

După un antrenament

Sfatul nostru: sunteți Familiarizați cu noastre de 30 de zile de la burta, Fese plan de antrenament?

Ai ucis toate Exercițiile cu succes ajută, de asemenea, un Duș contrast bun față de mini-cratere de pe coapse si Fese. Doar Wegduschen celulita poate fi, desigur, Alternative de frig și de căldură, dar promovează circulația sângelui în plus. Că el lucrează și vei afla imediat după duș: pielea este înroșită și cum ar fi pielea de găină.

Sfatul Nostru:

Și acum, în lupta! Vom face acest lucru împreună – doar nu voi renunta! Primele succese vedeți dumneavoastră, în curând, promit! Numărul de repetiții este doar o recomandare. Nu fiți dezamăgiți dacă acesta funcționează inițial sunt egale. Vă doresc mult noroc și succes cu antrenamente și mă bucur pentru sfaturi și succesul dumneavoastră în comentarii.