Celulita lupta: Ce să fac împotriva inestetice urme de lovituri?

Măsuri de combatere a celulitei, pornind de la masaj și creme speciale până la pierderea in greutate prin sport și vizate de nutriție. Dar ceea ce într-adevăr ajută împotriva adancituri de pe coapse? Cele mai bune sfaturi anti-celulita, puteți obține aici.

foto1În cazul celulitei, care în limbajul cotidian numit „coaja se rumeneste” se menționează, de a se exprima celulele de grasime printr-o rețea de țesut conjunctiv și afară prin urme de lovituri vizibile. Boala celulita sau Dermopanniculosis comun nu sunt, dar doar modificări biologice.

Multe femei le percep ca o problemă estetică, exprimate cazuri, acest simptom poate provoca femeilor afectate este destul de probleme psihologice. Cu o varietate de антицеллюлитными măsuri încearcă să lupte cu ei.

Urme de lovituri apar în fese și coapse

Orange adancituri vizibile și втяжения pielii sunt vizibile pe piele. Aceste sunt formate acolo, în cazul în care grăsimile inhibă țesutului conjunctiv. Aceasta este, în principal, acele „zone problematice” coapse si fese, uneori sunt vizibile urme de lovituri și, de asemenea, în zona abdomenului și a antebrațului.

În funcție de severitatea se disting trei etape:

 1. Adancituri pe suprafata pielii se fac numai prin intermediul așa-numita Kneiftest evident: Omul formează o umflătură în mod artificial de piele prin cădere pielea între două degete împreună.
 2. Mai târziu modificări în mușchi în suspans și să te Merita detecta, dar acestea dispar în poziția Culcat pe spate.
 3. În cele din urmă, modificări ale pielii într-o stare relaxată și va Sta în mod semnificativ

Cauzele celulitei Review

În primul rând, pielea urme de lovituri de gene sunt cauzate de masă, slab Bidnegewebe promovează. În principiu, fiecare femeie poate suferi de: grăsime sau macră, sport sau unsportlich, Fumator sau nu fumător. Până la 80 la sută din femei suferă de aproximativ 20 de ani, cu toate acestea, schimbă informații. Există anumiți factori de risc care contribuie la apariția de modificări ale pielii.

 • Structura țesutului conjunctiv: fibre situate la femei în paralel atât mai puternică la bărbați, a căror celule dispuse în formă de Cruce. Acest lucru va permite pielii țesutului elastic decât de grăsime în timpul sarcinii facilitează, dar, de asemenea, celulita.
 • Hormoni feminini: Estrogen face ca fibrele de colagen complex elastic. În plus, el se presupune că este responsabil pentru ceea ce la femei depozitele de grasime pentru a construi mai ales pe coapse, Fese și partea de sus.
 • Sarcina: echilibrul hormonal in timpul sarcinii contribuie în cele din urmă ceea ce tapiterie slăbește și mai mult și crește depozitele de grasime de depozitare.
 • Predispoziția genetică: în Ciuda diferențelor între femei semnificativ. Căci predispoziție la a țesutului conjunctiv slăbiciune va fi moștenit.
 • Excesul de greutate: mai Mult de grăsime este prezent, cu atât mai puternic celule (Lipocytes) prin apăsarea între fibrele țesutului conjunctiv și a celulitei este vizibil mai clar.
 • Yo-yo: Constantă și Crește din țesuturile pielii dispare pur și simplu pune, literalmente.
 • Un stil de viata sedentar: lipsa de exercițiu fizic duce la faptul că organismul descompune musculare în loc de grăsime se acumulează.
 • Metabolice probleme: celulita într-o zi acolo, curge lichid limfatic și sânge prin modificarea structurii Adipos mai rău. La rândul său, emite гормонозависимой de piele și alte вкладных urme de lovituri.
 • Fumatul: nicotina ingusteaza vasele de sange dși contribuie la formarea de radicali Liberi, care ataca celulele sanatoase. Ambele afectează pielea și accentuează celulita.

De ce barbatii, practic, nu au avut de suferit

La masculin țesutului subcutanat paralel cu suprafața pielii cursul capete ale țesutului conjunctiv септ sunt mai pronunțate și să păstreze conturul exterior, chiar și împotriva creșterii presiunii în țesuturile buna si eficienta. În plus, pentru că bărbații de grăsime, în general, aproximativ zece la sută din corp mai puțin și mai puțin, mai ales țesuturilor adipoase subcutanate, are. Prin urmare, tipic pentru celulita pielii la barbati aproape niciodată nu găsesc modificări.

Inflamație sub piele: celulita celulita

De multe ori celulita se confunda cu celulita. Ultima înseamnă inflamație a țesutului subcutanat, care necesită tratament medical. În limba Engleză este folosit mai des termenul de „celulita” este un fenomen în esență, este un termen comun pentru cele două boli, care în Germană sputei și fata se știe. Ambele sunt potențial periculoase, bacteriile au provocat inflamația, care trebuie neapărat tratate cu antibiotice, uneori chiar chirurgical.

Ambele dureroase forme întotdeauna asociată cu umflarea, roșeață și durere. În plus, ambele forme se dezvoltă mult mai repede și nu oferă este caracteristică localizarea celulita tipic aspect.

Indiferent de aspectul, dar, de asemenea, este considerat a fi o regulă: de îndată ce apare durerea, în orice caz, contactați imediat medicul dumneavoastră, astfel el pune un diagnostic precis.

Tratament: Că ajută la celulita?

Pe termen lung, un tratament eficient împotriva celulitei nu există. Doar tratamente de înfrumusețare adipos absaugens (liposuctie) poate reduce într-o oarecare măsură, simptome. Deoarece țesutul adipos pentru imperfecțiunile răspundere, reduce rugozitatea Eliminarea de grăsime și de a îmbunătăți starea generală a pielii.

Cât de eficient este acest lucru se întâmplă, dar este individual, foarte diferite, deoarece prin aspirare în primul rând se schimbă silueta. În caz de reapelare în greutate încă sunt prezente celulele cresc din nou acționează puternic.

Laser si infrarosu

În afară de tratamentul extern aplicate de produse cosmetice, există și alte tratamente care promit reducerea sau eliminarea celulitei. Pentru a numi metode care funcționează cu laser sau infraroșu lumină în combinație cu tehnici de masaj și din depozitele de grăsime în fese, șolduri și coapse ar trebui să mobilizeze. Primele rezultate de aici au arătat destul de promițătoare abordări – cu toate acestea, în studiile de caz, cu un foarte mic număr, fără a compara grupuri și fără o lungă istorie, care permite față de o valoare foarte mare, aici, de asemenea, sfătuiți să fie prudenți. Pentru sesiunea veți plăti în jur de 200 de euro.

foto2

Masaj special

În aceeași categorie procedura de așa-numitul Endermologie permite pentru a aranja un tip special de masaj pentru straturile profunde ale țesutului, care stimulează circulația sângelui, țesutului conjunctiv și de a strânge la un factor de țesut adipos ar trebui să ducă. Acest lucru poate ajuta pe termen scurt. Aici, de asemenea, de mare valoare într-o singură sesiune se plătește de la mijlocul și efectul dispare, odată cu procedurile încetează.

AC și schimbarea de metode

Pentru mai multe opțiuni de tratament AC, ciorapi de compresie, anti-celulita de antrenament sau dresuri, comprese metode sau contrastante baie. Deja o mulțime de recomandări, în cele din urmă arată că există într-adevăr o metodă eficientă de a scăpa de leziuni ale pielii în întregime, până în prezent.